انواع روشهای برشکاری کدامند
روشهای مختلف برای برش کاری ورقهای فی وجود دارد که در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. از جمله روشهای برشکاری متداول می توان به روش قالب برش، روش پلاسما، روش باربرداری جزئی، روش تخلیه الکتریکی، روش فرز، روش برش با شعله، روش برش با تیغه، روش برش آلتراسونیک، روش برش جت سیال ساینده و روش برش لیزری اشاره نمود.
معرفی چگونگی سوله سازی
به طور کلی سوله به سازه های فی شیب داری گفته می شود که طبق محاسبات فنی خاص طراحی می شوند. در سوله سازی عملیات جوشکاری حذف شده و سازه ها از طریق پیچ و مهره به هم وصل می شوند. سوله سازی به نحوی است که پی کنی و قالببندی طبق نقشه کنوانسیون و اسکلت سوله در کارخانه ساخته می شود و پس از آن نصب اسکلت سوله انجام می شود. سوله ساختمان فولادی پیش ساخته ایست که در اغلب کشورها بیشترین کاربرد را دارد. سازه های شیب دار بر حسب نوع کاربرد انواع متفاوتی دارند و جهت ساخت سوله صنعتی و ساخت سالن های صنعتی از قطعاتی با مقیاس های متفاوت استفاده می کنند.
ویژگی های سازه های فی چیست؟
سازه های فی به سبب داشتن یکسری ویژگی های خاص در سال های اخیر برای ساخت ساختمان ها، بیشتر مورد استفاده قرار گرفته اند برخی از این ویژگی ها به شرح ذیل هستند:
حجم و مقدار فوندانسیون در سازه فی به نسبت بتی کمتر است به همین دلیل وزن سازهای فی هم کمتر خواهد بود.
سازه های فی را می توان با سرعت بیشتری نصب کرد برای همین اجرای پروژه ها با سرعت و هزینه کمتری انجام می شود.
در هر مرحله از ساخت سازه می توانید کیفیت را بررسی کرده و در صورت وجود ایراد آن را برطرف نمایید.
سازهای فی فضای کمتری را نسبت به نوع بتی اشغال می کنند در نتیجه استفاده از زیربنا در ساخت ساختمان ها بیشتر خواهد شد
متن ترانه حمید علائی به نام دردونه قلبم
های ,روش ,سوله ,فی ,سازه , ,سازه های ,روش برش ,سوله سازی ,های فی ,می شود
درباره این سایت